Artikeler

nanoVNA Vejledning 11 okt 2019

Kalibrering af nanoVNA, for DUMMIES ;-).

Det er jo en spændende lille sag sådan en nanoVNA, men da også en udfordring, for en ikke måle nørd som mig, ikke at jeg ikke gerne måler, jeg har stor glæde af min N2KP VNA, men denne kvikke lille nanoVNA, har jo en helt anden menu, så derfor laver jeg denne, skridt for skridt vejledning, så jeg også kan huske/læse hvordan den skal sættes op, om en uge en måned osv.

Skulle anden kunne bruge denne vejledning, vil det da være fint… men jeg forbeholder mig retten, til at have lavet en fejl eller to, dog ikke med vilje ;-)

Jeg finder at brugen af min finger virker rimeligt, men skærmen får hurtigt finger aftryk, så en stylus pen er fin, men til at flytte markøren en kurveer funktionshjulet ganske fint.

 

Tanken er at opdatere vejledningen når eller hvis, jeg bliver klogere på denne spændende nanoVNA ;-) derfor ligger den til download i PDF format, så der kun skal opdateres et sted.

Godfornøjelse og 73 de OZ5RZ Benny

10 okt 2019

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreatedLast modified
Download this file (Kalibrering af nanoVNA ver. 0.8.pdf)Kalibrering af nanoVNA ver. 0.8.pdfnanoVNA for Dummies ;-)461 kB2019-10-10 14:192019-10-10 14:19