Januar 2019
S M T O T F L
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Luk dig ind

Formandens hjørne

2015 og aktiviteter

 

Her ved årsskiftet er det vel passende at sætte nye aktiviteter igang og gøre reklame for det er allerede er igang,

 men indledningsvist et par betragtninger forskellen på at gøre noget alene i forhold til at gøre noget i en gruppe.

-  Jeg selv gør mange ting alene og har stor respekt for andre der gennemfører et flot projekt eller når nye mål på egen hånd, men med formands kasketten på, bør jeg vel reklamere for at vi gør noget sammen - helst mere og naturligvis i EDR Frederikssund.    

"Hvis du vil hurtigt frem - så gør det alene" 

Og det betyder naturligvis, at du ikke kommer længere en du selv har viden/evner/erfaring til, på et eller andet tidspunkt møder man "muren" og måske bliver det sværer at holde motivationen til at drive på når "isen er tyk", og man skal lære noget, man ikke kunne i forvejen - eller som bare er langt væk.

"Hvis du vil nå langt - Så gør det sammen med andre"

Denne mulighed har vi i foreningen set i mange afskygninger, men de rigtig store resultater er nået i når vi samarbejder med respekt for hinandens evner og muligheder, og samtidig erkender egne evner og tid. Eksempler herpå FD 2013 resultat, VNA, Spectrumanalyzer, Voicekeyer mm.

I denne afdeling hører naturligvis også sætningen "lige børn leger bedst", hvis du sætter uerfarne og meget erfarne sammen i samme gruppe, så ender det med nogle der gør det hele og nogle der kigger på - begge grupper lærer måske ikke ret meget. 

Så fokus i 2015 (og måske længere) vil være på hvordan vi etablerer aktiviteter for grupper af medlemmer der er på samme niveau omkring en aktivitet.

Derfor starter vi op med et nyt NAC (Nordic Aktivitets Contest) den anden Torsdag hver måned, og det er et begynder hold.

 Intro Aften er Torsdag den 5 Februar hvor vi vil kigge på stationsbetjening, log, CQ maskine og brug af antenne/pa trin.

Første contest aften er Torsdag den 12 Februar og derefter fortsættes hver måned. 

 Iøvrigt:

Husk at vores fantastiske lager er åbent både Mandag og Onsdag og at den fantastiske Lagerforvalter OZ1AKY, Jens - altid hjælper med at finde de stumper du har brug for.